Programm Kolloquium Winter 2023/24

Vortragsreihe Ökologie und Umweltforschung WS 2021/22

Freitag, 29.10.2021 10:00-16:15 Raum S103, FAN

Fachvorträge Bewerbungsverfahren Leitung Bayreuther Zentrum für stabile Isotope in der Ökologie und Biogeochemie (BayCenSI)

Die Fachvorträge des Bewerbungsverfahrens zur Leitung der neuen DFG Core Facility BayCenSI sind universitätsöffentlich, Interessierte sind herzlich willkommen. Zugang zum Raum nach 3G-Kontrolle.

• WIRD VERSCHOBEN: 10:00-10:45 Uhr
    Dr. Pauline Rummel
    , Department of Plant Nutrition and Yield Physiology, Georg-August-University of Göttingen, Göttingen:
    Crop plant effects on denitrification and its product stoichiometry

• 13:00-13:45 Uhr
    Dr. Karolina Nowak, Department of Environmental Biotechnology of Helmholtz Centre for Environmental Research, UFZ, Leipzig:
    Assessment of microbial turnover of pesticides in soils with stable isotopes

• 15:30-16:15 Uhr
    Dr. Alexander Frank, Ecosystem Processes group, Leibniz Institute of Freshwater Ecology and Inland Fisheries (IGB), Berlin:
    Enlightenment through Stable Isotope Research - Enhancing our understanding of opaque pathways in diverse ecosystems

Zur Teilnahme wird herzlich eingeladen!

Export as iCal: Export iCal