Programm Kolloquium Sommer 2024

Vortragsreihe Ökologie und Umweltforschung SS 2024

Dr. Wiebke Finkler
Department of Marketing, University of Otago (Homepage)
Donnerstag, 18.04.2024 17:00-18:00 H6, Geo

The Canvas of Change: Creative Marketing for Behaviour Change, Sustainability and Social Good

How can we use marketing for behaviour change communication campaigns merging science communication, visual storytelling and strategic marketing?

In my talk I will give a brief overview of some of my cross-disciplinary projects, like sustainable tourism management - whale watching and polar tourism - as well as the use of new technologies, for example virtual reality 360 ° nature for wellbeing.