Druckansicht der Internetadresse:

Programm Kolloquium Sommer 2024

Vortragsreihe Ökologie und Umweltforschung SS 2015

Prof. Alessandro Chiarucci
Department of Biological, Geological and Environmental Sciences, University of Bologna (Homepage)
Donnerstag, 11.06.2015 12:00-13:30 H6, Geo

- Cancelled -
Disentangling biogeographical and ecological drivers of plant communities by diversity partitioning across spatial scales

The talk has been postponed to the winter semester.

Invited by Carl Beierkuhnlein, Biogegraphy

Export as iCal: Export iCal