Aktuelle Termine "BayCEER-Kolloquium"

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DatumOrtVortragenderTitel
Do. 19.10.2023 (12:15-13:45)Franz-Sebastian KrahDr. Franz-Sebastian Krah, Fungal Ecology, BayCEERBayCEER-Kolloquium: Global change mycology: Towards understanding the role of climate for fruit body-forming fungal communities
Do. 26.10.2023Prof. Jan Vanderborght, Director Institute of Bio- and Geosciences IBG-3: Agrosphere, Forschungszentrum Jülich GmbHBayCEER-Kolloquium: Modelling root water uptake: from root segments up to the field plot scale
Do. 09.11.2023 (12:15-13:45)Dr. Christoph Bachofen, EPFL Lausanne, Plant Ecology Research LaboratoryBayCEER-Kolloquium: From the forest to the city: understanding tree interactions with the urban microclimate
Do. 16.11.2023NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 23.11.2023NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 30.11.2023NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 07.12.2023NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 14.12.2023NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 11.01.2024Prof. Dr. Laurel ThomasArrigo, Environmental Chemistry Group, University of NeuchâtelBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 18.01.2024NNBayCEER-Kolloquium: - to come -
Do. 25.01.2024-BayCEER-Kolloquium: BayCEER Mitgliederversammlung


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Aktuelle Termine



BayCEER-Kolloquium:
Do. 19.10.2023
Global change mycology: Towards understanding the role of climate for fruit body-forming fungal communities
Dialog:
Fr. 06.10.2023
Forum Zukunftswald: Biotope im Wald für seltene und bedrohte Arten
Ökologisch-Botanischer Garten:
So. 01.10.2023
Führung | "Wilde Früchtchen: Essbares für Mensch und Tier"
So. 15.10.2023
Führung | "Den ÖBG kennenlernen: Allgemeine Gartenführung"
Vortragsreihe "Die dünne Haut der Erde":
Mi. 11.10.2023
Mikroorganismen im Boden – Abbau von Mikroplastik und anderen Bodenverschmutzungen
Wetter Versuchsflächen
Luftdruck (356m): 976.6 hPa
Lufttemperatur: 15.2 °C
Niederschlag: 0.0 mm/24h
Sonnenschein: <1 h/d

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Globalstrahlung: 289 W/m²
Lufttemperatur: 16.8 °C
Niederschlag: 0.1 mm/24h
Wind (Höhe 32m): 14.0 km/h

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